Category

Termékcsaládok

Vécécsészék

Elegáns és modern WC-csészéink kerámiából és porcelánból készülnek, modern megjelenéssel és kiváló minőséggel.

Fürdőszobai kiegészítők

Az egyszerű, visszafogott termékektől egészen a fürdőszobai kiegészítőkig akár 20 különböző színben tudunk biztosítani az Ön számára fürdőszobai kellékeket, tartókat, tárolókat és egyéb termékeket.

Parketták

Üzletünkben SPC, fa, mdf és hibrid parkettákat forgalmazunk. A megfelelő parketta kiválasztásánál szaktanácsadást biztosítanak munkatársaink.

Szerszámok és munkaeszközök

A telepítésekhez és javításokhoz, valamint bel- és kültéri munkálatokhoz szükséges kellékeket is forgalmazunk. Üzletünkben barkácsfelszerelések, villamossági eszközök és fűnyírók is megtalálhatók.

Fűtéstechnika

Üzletünkben fa-, gáz- és pellettüzelésű kazánok széles választéka megtalálható. Emellett víz-, gáz- és fűtésszereléshez szükséges szerszámokat és alkatrészeket is forgalmazunk.

Festékek

Kültéri és beltéri festékek forgalmazásával egyaránt foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálhatók lakkok, nemesvakolatok, dekor-, mosható, víz alapú és sprayfestékek széles választéka.

Kádak

Kerámiából és porcelánból készült fürdőkádak széles választékát kínáljuk, amelyek minden fürdőszobát igazán különlegessé tesznek.

Csaptelepek

Fürdőszobai kádakhoz, kagylókhoz és zuhanyzókhoz forgalmazunk csaptelepeket. Termékcsaládunkban különböző színű, minőségű, egyszerű vagy többfunkciós csaptelepek is megtalálhatók.

Tuskabinok

A tuskabinok személyre szabhatóak majdnem a legapróbb részletekig, ezért klienseinknek elsősorban előrendeljük a kívánt terméket, de emellett készleten is tartunk ebből a termékből.

Lámpák és égők

Kültéri és beltéri lámpák széles választéka megtalálható a termékcsaládunkban a modern és rusztikus stílusban egyaránt. Bemutató részlegünkön megtekinthetik és kipróbálhatják vásárlóink a termékeinket.