Servicii

Pe lângă comercializarea de produse, vă stăm la dispoziție și cu diverse servicii de design interior.

Design pentru băi

Cumpărând plăci ceramice, obiecte sanitare și accesorii pentru renovări din magazinul nostru, veți beneficia gratuit de design 3D din partea noastră. Pe baza dimensiunilor exacte ale băii, putem calcula, de asemenea, necesarul de materiale, facilitând astfel lucrările de design interior și de renovare. Ne-am modernizat departamentul de design la începutul anului 2023, iar astfel vă putem realiza ideile cu ajutorul celor mai noi programe și calculatoare!

Mixare culori

Magazinul nostru oferă servicii specializate și pentru amestecarea vopselelor de interior și exterior și a tencuielilor decorative. Cu ajutorul gamei noastre moderne de instrumente și a colegilor noștri experimentați, vă putem oferi nuanța de culoare dorită!

Consultanță profesională

Personalul nostru are ani de experiență și cunoștințe pentru a putea ajuta fiecare client să aleagă produsul potrivit sau pentru a oferi mai multe informații atunci când prezintă o anumită categorie de produse.

Transport la domiciliu

Pentru clienții noștri oferim transportul produselor cumpărate la noi la domiciliu. Asigurăm transportul și în localități mai îndepărtate, în urma unei înțelegeri în prealabil.

Instalare centrale termice

Magazinul nostru dispune de autorizație ISCIR, astfel că pe lângă distribuția de centrale termice, ne ocupăm și de instalarea acestora.

Rezultatele noastre în cifre

Rezultatele noastre în cifre

Suntem mândri de performanța firmei noastre.

0
categorii de produse
0
angajați
0
băi finalizate zilnic
0 +
proiecte de design realizate

Renovare? Design pentru baie? Hai să ne ocupăm împreună!

În magazinul nostru găsiți materiale de design interior și accesorii unice și de calitate pentru băi. Contactați-ne dacă aveți întrebări!