A Szilánk

A lakásfelújítók hűséges és megbízható partnere közel 30 éve

Miért válasszon minket?

Cégünk 1994 óta biztosít minőségi szolgáltatást a beltéri építkezési anyagok forgalmazásában. A portfóliónkat elsősorban különleges és egyedi csempék, szaniterek kollekciója alkotja, amelynek összeállításában nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikára, illetve a klasszikus és modern belsőépítészeti stílusirányzatokra egyaránt.

Célunk, hogy mind a magánszemélyek és mind a vállalkozók számára egyaránt lehetőséget biztosítsunk az igényes és különleges fürdőszobák megvalósítására, amely a megrendelő elképzeléseinek teljes mértékben megfelel. Hiszünk benne, hogy a klienseink elégedettségéhez vezető utat a professzionális kiszolgálás és a termékpaletta változatosságának és minőségének biztosításával járhatjuk végig.

Üzletünk felszereltsége

Üzletünk felszereltsége

Készletünket folyamatosan frissítjük és bővítjük.

0
év tapasztalat
0 m2
showroom
0 %
készletlefedettség
0 +
féle csempe
0 m2
csempe készleten

Hogyan segíthetünk Önnek?

Legyen szó az első fürdőszobájának megtervezéséről, vagy a sokadik belsőépítészeti munkálat elvégzéséről,
szaküzletünk minden igényének és elvárásnak képes megfelelni.

Szaktanácsadás

Nem tudja, milyen legyen a fürdője? Melyik terméket válassza? Milyen színkombináció lenne előnyös a lakásába? Tapasztalt munkatársaink minden kérdésére válaszolnak! Forduljon bizalommal a Szilánk csapatához! 

Látványtervezés

Vásároljon nálunk fürdőszobai kellékeket, szanitereket és csempéket, mi pedig elkészítjük álmai fürdőszobájának 3D-s látványtervét! Pontos méretek alapján anyagszükségletet is tudunk számolni.

Kivitelezés

Közel 30 év alatt számos partnerrel és alvállalkozóval dolgoztunk együtt a belsőépítészeti szférából. Ha megfelelő szakembert keres a termékeink telepítésére, forduljon hozzánk, és mi átirányítjuk Önt olyan csapathoz, akik gyors és precíz munkavégzést vállalnak.

Házhoz szállítás

A nálunk vásárolt termékeit Székelyudvarhelyen, és annak 50 kilométeres körzetében házhoz szállítjuk. Előzetes egyeztetés alapján hosszabb távokra is vállaljuk a kiszállítást.