A szolgáltatásaink

Termékeink forgalmazása mellett különböző, a belsőépítészettel kapcsolatos szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére. 

Fürdőszobai látványtervezés

Az üzlethelyiségünkből vásárolt csempék, szaniterek és felújítási kellékek után ingyenes 3D látványtervezést biztosítunk az Ön számára. A fürdőszoba pontos méretei alapján anyagszükségletet is tudunk számolni, ezzel is megkönnyíteni a belsőépítészettel, felújítással munkálatokat. Tervezőrészlegünket 2023 elején újítottuk fel, így a legkorszerűbb programok és számítógépek segítségével tudjuk megvalósítani az Ön elképzeléseit!

Festékkeverés

Szaküzletünkben beltéri, kültéri festékek és nemesvakolatok keverésével is foglalkozunk. Korszerű eszközpalettánk és tapasztalt kollégáink segítségével azt a kívánt színárnyalatot tudjuk biztosítani, amit Ön elképzel!

Szakmai tanácsadás

Munkatársaink többéves szakmai tapasztalattal és ismerettel rendelkeznek, amely alapján minden kliens számára segítséget tudnak nyújtani a megfelelő termék kiválasztásánál, vagy bővebb információkkal tudnak szolgálni egy adott termékcsalád bemutatásakor.

Házhoz szállítás

Klienseink számára házhoz szállítjuk a megvásárolt tételeket. Előzetes egyeztetés alapján távolabbi településekre is vállaljuk a kiszállítást.

Kazánok beüzemelése

Szaküzletünk ISCIR-engedéllyel is rendelkezik, így a kazánok forgalmazása mellett azok üzembe helyezésével is foglalkozunk.

Eredményeink számszerűsítve

Eredményeink számszerűsítve

Büszkék vagyunk a cégünk teljesítményére.

0
termékcsalád
0
munkatárs
0
naponta elkészült fürdőszoba
0 +
elkészült látványterv

Felújítás? Fürdőszoba tervezés? Kezdjük együtt a munkát!

Üzlethelyiségünkben minőségi és egyedi belsőépítészeti alapanyagokat és fürdőszobai kellékeket forgalmazunk. Forduljon hozzánk kérdéseivel!