Termékcsaládok

Változatos és folyamatosan bővülő termékpalettával állunk az Ön rendelkezésére.

Termékkínálatunk egy része a kategóriákon belül megtekinthető. A teljes készletért kérjük, látogasson meg a szaküzletünkben! 

Beltéri ajtók

Szaküzletünk minőségi beltéri ajtókat forgalmaz, amelyeket igény szerint személyre szabhat: válasszon tokok és kilincsek széles kínálatából!

Tovább

Vécécsészék

Elegáns és modern WC-csészéink kerámiából és porcelánból készülnek, modern megjelenéssel és kiváló minőséggel.

Tovább

Fürdőszobai kiegészítők

Az egyszerű, visszafogott termékektől egészen a fürdőszobai kiegészítőkig akár 20 különböző színben tudunk biztosítani az Ön számára fürdőszobai kellékeket, tartókat, tárolókat és egyéb termékeket.

Tovább

Parketták

Üzletünkben SPC, fa, mdf és hibrid parkettákat forgalmazunk. A megfelelő parketta kiválasztásánál szaktanácsadást biztosítanak munkatársaink.

Tovább

Szerszámok és munkaeszközök

A telepítésekhez és javításokhoz, valamint bel- és kültéri munkálatokhoz szükséges kellékeket is forgalmazunk. Üzletünkben barkácsfelszerelések, villamossági eszközök és fűnyírók is megtalálhatók.

Tovább

Fűtéstechnika

Üzletünkben fa-, gáz- és pellettüzelésű kazánok széles választéka megtalálható. Emellett víz-, gáz- és fűtésszereléshez szükséges szerszámokat és alkatrészeket is forgalmazunk.

Tovább

Festékek

Kültéri és beltéri festékek forgalmazásával egyaránt foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálhatók lakkok, nemesvakolatok, dekor-, mosható, víz alapú és sprayfestékek széles választéka.

Tovább

Kádak

Kerámiából és porcelánból készült fürdőkádak széles választékát kínáljuk, amelyek minden fürdőszobát igazán különlegessé tesznek.

Tovább

Csaptelepek

Fürdőszobai kádakhoz, kagylókhoz és zuhanyzókhoz forgalmazunk csaptelepeket. Termékcsaládunkban különböző színű, minőségű, egyszerű vagy többfunkciós csaptelepek is megtalálhatók.

Tovább

Tuskabinok

A tuskabinok személyre szabhatóak majdnem a legapróbb részletekig, ezért klienseinknek elsősorban előrendeljük a kívánt terméket, de emellett készleten is tartunk ebből a termékből.

Tovább

Lámpák és égők

Kültéri és beltéri lámpák széles választéka megtalálható a termékcsaládunkban a modern és rusztikus stílusban egyaránt. Bemutató részlegünkön megtekinthetik és kipróbálhatják vásárlóink a termékeinket.

Tovább

Professzionális segédanyagok

Meleg- és hidegburkolatok telepítése mellé biztosítunk vízszigetelési rendszereket, ragasztókat, aljzatkiegyenlítőket és egyéb segédanyagokat.

Tovább

Padló- és fali csempék

Termékcsaládunkat kültéri, beltéri, mozaik és nagy méretű csempék alkotják. Ennek a termékcsaládnak a legszélesebb a kínálata, amit külföldi gyártók készletéből frissítünk.

Tovább